ponedeljek, 17 junija, 2024
HomePredstavljenoBožično mesto v Zagorju

Božično mesto v Zagorju

Občina Zagorje ob Savi letos znova vabi v božično mesto. Zaradi slabe vremenske napovedi, bo napovedano petkovo dogajanje prestavljeno na nedeljo, 18. december.

Božično mesto bo s stojnicami in res pestrim programom oživelo med 17. in 20. uro.

Sprehodili se boste lahko med stojnicami ponudnikov, izbrali kakšno darilo zase ali za svoje najbližje in se okrepčali s pijačami in jedmi, ki jih bodo ponujali gostinci.

Za pester program bodo poskrbeli: v soboto, 17. decembra,  Vrtec Zagorje z igrico OVČKA, ki je prišla na večerjo, Instrumentalno-vokalna skupina SANJE Vrtca Zagorje, Glasbena šola Zagorje, Lutkovna skupina LUKI KD Svoboda Kisovec ‒ lutkovna predstava STRAH, MePZ Ladko Korošec, Družinsko gledališče Kolenc ‒ igrica Nagajiva snežinka, ŽPZ društva delovnih invalidov Zagorje, MePZ izpod Svete gore.

V nedeljo, 18. decembra, pa bodo na odru za kulturni program skrbeli Podružnična šola Kisovec, OPZ in MPZ OŠ Toneta Okrogarja, OŠ dr. Slavka Gruma, OPZ 1. in 2. razreda, OPZ Podružnične šole Mlinše, MPZ OŠ Ivana Kavčiča, OPZ in MPZ OŠ Ivana Kavčiča, OPZ OŠ Ivana Skvarče, OPZ Podružnične šole Podkum, OPZ Češmin Podružnične šole Čemšenik, MPZ OŠ Ivana Skvarče, Učiteljski pevski zbor OŠ Ivana Skvarče, Združeni zbori.

Pridružite se nam, da skupaj preživimo vesel decembrski konec tedna.


Predhodna novica, z dne 23.11.2022

Občina Zagorje ob Savi po treh letih premora znova vabi zainteresirane k sodelovanju pri izvedbi Božičnega mesta, ki bo v petek, 16. 12., in v soboto, 17. 12. 2022, med 17. in 20. uro na mestnem trgu oz. na ploščadi pred Weinbergerjevo hišo v Zagorju ob Savi.

Občina Zagorje ob Savi, kot organizator prireditve, želi tudi tokrat v prireditev vključiti zagorska društva, zavode in podjetnike, ki se v občini Zagorje ob Savi ukvarjajo z izdelavo unikatnih, domačih in drugih obrti in jim ponuditi možnost, da izdelke, primerne za božično – novoletno obdarovanje, prodajo na enotnih prodajnih stojnicah, za katere bo tudi tokrat poskrbel organizator prireditve.

K sodelovanju oz. prodaji na stojnicah pa vabijo tudi tiste, ki bodo poskrbeli za primerno kulinarično ponudbo, namenjeno obiskovalcem prireditve. Prednost pri brezplačnem najemu stojnic bodo imela zagorska društva, zavodi in podjetniki.

V sklopu prireditve Božično mesto bo potekal tudi kulturni in zabavni program, za katerega bodo poskrbela domača kulturna društva in skupine.
Vsi, ki se bodo odločili za sodelovanje oz. za prodajo izdelkov na stojnicah, morajo do ponedeljka, 5. 12. 2022, na sedež Občine Zagorje ob Savi oddati izpolnjeno prijavnico, ki je dostopna na spletni strani Občine na povezavi: https://www.zagorje.si/objava/693453.
Na voljo bo omejeno število stojnic, zato si organizator prireditve pridržuje pravico, da bo v primeru prevelikega števila ponudb, posamezne ponudnike moral odkloniti.

Organizator prireditve si prav tako pridržuje pravico do odpovedi prireditve v primeru napovedi slabega vremena oz. drugih razmer.

Oglas

Popularno