četrtek, 13 junija, 2024
HomePredstavljenoKarate: Trboveljčanom šest medalj na odprtem prvenstvu Ljubljane

Karate: Trboveljčanom šest medalj na odprtem prvenstvu Ljubljane

V soboto, 20. novembra, je v naši prestolnici potekal mednarodni karate turnir “Ljubljana Open 2021«. Na tekmovanju je nastopilo 359 tekmovalk in tekmovalcev iz 71 klubov iz 8 držav. Karate klub Trbovlje so zastopali Eva Kolander, Aljaž Hvala, Jure Krajnc, Denis Šehič, Kenan Isakovič, Marko in Uroš Markuljevič ter Domen Zidar. Vodila sta jih trenerja Miha Kovačič in Edin Salkič. Vlogo sodnice je opravljala Aida Medič.

Vseh šest medalj je bilo osvojenih v športnih borbah. Zmagovalec Odprtega prvenstva Ljubljane je postal Uroš Markuljevič v kategoriji mladincev nad 76 kilogramov. Domen Zidar se je pomeril v dveh kategorijah, in sicer pri mlajših članih in članih. V prvi je osvojil tretje mesto ter v članski kategoriji drugo mesto. Bronaste medalje so osvojil Eva Kolander pri kadetinjah do 54 kilogramov, Denis Šehič pri mladincih do 61 kilogramov in Marko Markuljevič pri mladincih do 76 kilogramov.

Že ta vikend čaka pet trboveljskih tekmovalcev nastop na Balkanskem prvenstvu za kadete, mladince in mlajše člane, ki se ga bodo udeležili v sklopu reprezentance.

REZULTATI:

ŠPORTNE BORBE:

Kadetinje do 54 kg:

3. mesto: Eva KOLANDER

Mladinci do 61 kg:

3. mesto: Denis ŠEHIČ

Mladinci do 76 kg:

3. mesto: Marko MARKULJEVIČ

Mladinci nad 76 kg:

1. mesto: Uroš MARKULJEVIČ

Mlajši člani do 67 kg:

3. mesto: Domen ZIDAR

Člani do 67 kg:

2. mesto: Domen ZIDAR

Tekst in foto: Karate klub Trbovlje

Oglas

Popularno