nedelja, 23 junija, 2024
HomePredstavljenoKulinarični festival na malce drugačen način

Kulinarični festival na malce drugačen način

Lansko leto je prva izvedba kulinaričnega festivala požela veliko pohval tako s strani gostincev kot gostov festivala, zato ga letos ponavljamo in bo najbrž postal tradicionalen. V soboto, 21. novembra, se tako v Trbovljah začenja že drugi Festival industrijske dediščine – kulinarični festival “Iz trbouskiga špajza”. Lokalni gostinski ponudniki bodo obudili spomin na tradicionalno kuhinjo, jedi pa bodo pripravili na sodoben način.

Glede na trenutno epidemiološko situacijo in protikoronske ukrepe, ko restavracije še vedno ostajajo zaprte, bo letošnja izvedba malce drugačna, saj bo ponudba pripravljena za osebni prevzem ali dostavo na dom. Na jedilnem listu festivala so zelo različne jedi, od raznovrstnih malic, bogatih kosil, hitre hrane do okusnih sladic. Z naročilom boste podprli trboveljske gostince, razveselili pa tudi sebe in svoje najbližje ter se skozi razno razne okuse sprehodili skozi našo rudarsko dediščino, ki je imela velik vpliv tudi na kulinariko.

Na prijetno in okusno doživetje, prijazno vabljeni med 21. novembrom in 6. decembrom 2020.  Preizkusite dobrote iz domače kuhinje, preizkusite dobrote “Iz trbouskiga špajza”.

Dober tek.

Kulinarični festival »Iz trbouskiga špajza« Občina Trbovlje organizira v sklopu projekta Inspiracija programa sodelovanja Interreg Slovenija – Hrvaška 2014–2020 in je sofinanciran iz sredstev ESRR.  

Oglas

Popularno