četrtek, 13 junija, 2024
HomePredstavljenoNova trajbi sezona je tu !

Nova trajbi sezona je tu !

Vse toplejši dnevi že nakazujejo na to, da pomlad počasi trka na vrata. In ker nam je vreme iz dneva v dan bolj naklonjeno je čas, da na plano pokukajo tudi e-kolesa Trajbi. Nova sezona Trajbi je tu.

Kolesa so bila v zadnjih dneh pregledana, servisirana in so tako pripravljena na novo sezono izposoje. Z veseljem sporočamo, da si boste z današnjim dnem že lahko izposodili električno kolo Trajbi in se z njim popeljali po opravkih ali pa kakšen krog ali dva čez mesto. Uporabnikom so še vedno na voljo štiri lokacije, kjer si  bodo lahko izposodili električna kolesa, in sicer: pri Zdravstvenem domu Trbovlje, Mestnem parku Trbovlje, Zavodu za mladino in šport Trbovlje in na železniški postaji Trbovlje. S spodbujanjem trajnostne mobilnosti pa želimo nadaljevati tudi v prihodnje. Tako se bodo štirim nadstrešnicam za e-kolesa do jeseni pridružile še dodatne tri, ki bodo zgrajene v sklopu izgradnje novih kolesarskih površin v mestu, in ki bodo z več kot 6.400 metri neprekinjene kolesarske povezave povezale sever in jug mesta, od Gabrskega in vse do železniške postaje.

Kako si lahko izposodim e-kolo Trajbi?

Za uporabo sistema je pred prvo uporabo potrebna osebna registracija v Zavodu za mladino in šport Trbovlje in Knjižnici Toneta Seliškarja Trbovlje. Delna registracija se lahko opravi na terminalu ali preko mobilne aplikacije. Uporabniške podatke oziroma kartico pa uporabnik prevzame na izdajnem mestu, kjer tudi podpiše pogodbo in plača letno članarino v višini 10 evrov za tekoče leto ter varščino v višini 50 evrov, ki se v primeru povzročene škode na sistemu porabi za stroške popravila. Vsi, ki ste se v sistem Trajbi že včlanili v preteklem letu morate pred prvo uporabo zgolj poravnati članarino v višini 10 evrov. To lahko storite v Zavodu za mladino in šport Trbovlje ali v knjižnici. Več informacij vas čaka na spletni strani trajbi.si.

Vse uporabnike prosimo, da sistem TRajBi uporabljajo skladno s splošnimi pravili in tako omogočajo, da bo sistem dosegel svoj namen. Ta pa je, da se bodo občani in obiskovalci Trbovelj lahko na okolju in zdravju prijazen način pripeljali iz ene točke mesta do druge.

Oglas

Popularno