petek, 21 junija, 2024
HomePredstavljenoPraznik športa v Zagorju

Praznik športa v Zagorju

Občina Zagorje ob Savi, Kolesarski klub Zagorska dolina, Športna zveza Zagorje, Zavod za šport Zagorje in Športno društvo Izlake so v soboto, 16. septembra 2023, organizirali prireditev z naslovom Praznik športa.

Dogajanje se je že zjutraj začelo na mestni ploščadi, kjer so na Festivalu športa zagorska športna društva pripravila predstavitev svojih dejavnosti in delo v klubih. Navdušeni kolesarji so se ob 9. uri podali na kolesarski vzpon na Zasavsko Sveto goro, kjer so ob zaključku kolesarskega tekmovanja razglasili najboljše, pohodniki so se odpravili na tradicionalni, že 18. pohod po zagorski dolini, zgodaj popoldne pa se je začel še 18. tek po zagorski dolini.

Tekači so tek začeli na Polšini, tudi tokrat pa so na krajših progah tekmovali še otroci, ki so se udeležili cici teka na 300 metrov ter otroških tekov na 500 in 1000 metrov in invalidi. Rezultati po posameznih kategorijah so objavljeni na spletni strani https://sdizlake.si/

Po zaključenem teku so na mestni ploščadi razglasili najboljše, nekaj utrinkov pa si oglejte v fotogaleriji, ki je objavljena na povezavi: https://www.zagorje.si/objava/819919.

Oglas

Popularno