četrtek, 13 junija, 2024
HomePredstavljenoPrimopredaja poslov na Občini Trbovlje

Primopredaja poslov na Občini Trbovlje

Včeraj, 14. decembra, je potekala konstitutivna seja Občinskega sveta Občine Trbovlje, ki ga bo v mandatu 2022–2026 sestavljalo 21 občinskih svetnic in svetnikov. Z današnjim dnem vodenje Občine Trbovlje prevzema novoizvoljeni župan Zoran Poznič.

Županja v odhajanju, Jasna Gabrič, je novoizvoljenemu županu Zoranu Pozniču ob predaji poslov zaželela uspešno nadaljevanje začrtanih projektov in poudarila, da občino zapušča v dobrih pogojih in manj zadolženo, kot je bila, ko je sama pričela z županovanjem leta 2014. Veliko pripravljenih projektov in 2,2 milijona evrov likvidnostnih sredstev na računu, pa bodo dobra popotnica novi ekipi, ki ji želi uspešno delo.

Nov župan Zoran Poznič je zaželel gospe Jasni Gabrič nadaljnjo uspešno karierno pot, se ji zahvalil za izreden napor, ki ga je vložila v vodenje občine Trbovlje. Obenem je poudaril, da nas vse skupaj čaka veliko izzivov, novih projektov, ki jih bo mogoče speljati samo s tvornim sodelovanjem vseh občank in občanov občine Trbovlje.

Z današnjim dnem funkcijo neprofesionalne podžupanje Občine Trbovlje prevzema Vesna Jesih, s 1. januarjem 2023 pa bo funkcijo profesionalnega podžupana zasedel še Rok Koprivc.  

Oglas

Popularno