ponedeljek, 17 junija, 2024
HomePredstavljenoSr(e)čna dežela

Sr(e)čna dežela

V petek, 6. 10. 2023, je v Domu svetega Jurija Izlake potekala dobrodelna prireditev SR(E)ČNA DEŽELA, ki jo je naša šola v sodelovanju z lokalno skupnostjo, društvi in drugimi sodelujočimi organizirala z namenom zbiranja sredstev za avgusta poplavljeno POŠ Šmartno ob Dreti.

Naš cilj je bil dosežen, saj so prav vsi nastopajoči kakor tudi obiskovalci s svojo srčnostjo v petek zvečer pričarali res srečno deželo. Glasen aplavz vseh prisotnih je bil iskren odraz navdušenja nad pestrim programom, ki so ga ustvarili OPZ in MPZ ter učenci OŠ Ivana Kavčiča, PZ Čebelice iz Mirne Peči, PZ Fantje z vasi iz Škocjana, Big band Zagorje, Zbor svetega Nikolaja Litija, PZ Klasje iz Škocjana, PZ Klasek z Izlak in PZ Prava naveza, v katerem so združeno nastopili pevci z Izlak, Škocjana in Mirne Peči.

Prireditev je povezovala gospa Renata Žnidar.

Da je bila prireditev več kot uspešna in je dosegla svoj namen, priča tudi končni znesek v višini 1850,00 €, ki smo ga z veseljem predali predstavnicam POŠ Šmartno ob Dreti. Slednjim smo izročili tudi pisma in risbice naših učencev za njihove vrstnike s poplavljene šole, ki se trenutno šolajo v nadomestnih prostorih. To so bili zares ganljivi trenutki in marsikomu so se zarosile oči.

Hvala vsem in vsakemu posebej, ki ste na kakršen koli način prispevali k uspešni izvedbi prireditve.

Pripravila knjižničarka Romana Poglajen

Oglas

Popularno