petek, 21 junija, 2024
HomePredstavljenoZačetek prenove Športnega parka Proletarec

Začetek prenove Športnega parka Proletarec

V Zagorju so se te dni začela dela v sklopu prenove Športnega parka Proletarec ob mestnem stadionu Zagorje. Kot je znano, gre za preplastitev obstoječega igrišča za mali nogomet, ureditev dveh novih košarkarskih igrišč in površine, namenjene predšolskim otrokom.

Zaradi vzpostavitve gradbišča uporaba obstoječih površin ne bo mogoča, prav tako sta omejena gibanje in prehod na tem območju. Gradbišče je ustrezno zaščiteno, označeno in nadzorovano, skozi območje pa je vzpostavljena tudi ustrezna varna šolska pot. Zavod za šport Zagorje prosi, da uporabniki, če je le mogoče, uporabljajo tudi druge varne poti in se na območju gradbišča ne zadržujejo.

»Naša želja je, da bo obdobje zaprtja kratkotrajno, žal pa to ni odvisno le od nas oz. izvajalcev, temveč seveda tudi drugih tehničnih pogojev za izvedbo (vreme, temperature, …). Dobra novica na drugi strani je seveda, da bomo do spomladi dobili čudovite nove površine, ki smo si jih vsi dolgo želeli,« ob tem dodaja direktorica Zavoda za šport Zagorje Samantha Lovše.

Oglas

Popularno