ponedeljek, 15 julija, 2024
HomePredstavljenoJubilejno leto NK Svoboda Kisovec

Jubilejno leto NK Svoboda Kisovec

Nogometni klub Svoboda Kisovec v letošnjem letu obeležuje 90-letnico delovanja kluba. V jubilejnem letu pripravljajo vrsto športnih in družabnih dogodkov, osrednja slovesnost pa bo 19. avgusta v športnem parku Kisovec.

V soboto, 26. marca, pa so se tako nogometaši kot ljubitelji nogometa, ki so se sešli na nogometni tekmi med domačo ekipo in ekipo Interblock Ljubljana, razveselili nove pridobitve. Okoli velikega nogometnega igrišča so namreč s pomočjo Občine Zagorje ob Savi namestili novo ograjo, saj je bila stara dotrajana. Ograjo sta uradno odprla župan Občine Zagorje Matjaž Švagan in predsednik NK Svoboda Kisovec Aljoša Janežič.

Dogodek, kateremu je sledila nogometna tekma v 1. regionalni ljubljanski ligi, ki se je zaključila z rezultatom 0 : 0, je bil uvod v letošnja praznovanja, naložba pa ena izmed številnih, ki so jih uspeli izpeljati v minulih dveh letih. Člani NK Svoboda Kisovec so namreč s prostovoljnim delom in ob izdatni pomoči Občine Zagorje ob Savi ter župana Matjaža Švagana uspeli sanirati malo nogometno igrišče, ob tem igrišču in ob igrišču za treninge so namestili reflektorje, največji dosežek pa je vsekakor ureditev lastništva vseh zemljišč, ki jih uporablja nogometni klub.

Oglas

Popularno