torek, 16 julija, 2024
HomePredstavljenoMednarodni karate turnir »Trbovlje Open 2022«

Mednarodni karate turnir »Trbovlje Open 2022«

Karate klub Trbovlje, član Karate zveze Slovenije, ki je članica Olimpijskega komiteja Slovenije, bo 3. decembra organiziral že 50. Mednarodni karate turnir »Trbovlje Open 2022«. Karate klub Trbovlje se lahko pohvali, da je prvi turnir organiziral že daljnega leta 1972. Iz leta v leto je udeležba na turnirju številčnejša. Zadnjega se je udeležilo 556 tekmovalk in tekmovalcev, ki je opravilo kar 733 nastopov v katah in športnih borbah, iz 88 klubov iz 12 držav.

V trboveljskem klubu vsako leto vložijo maksimalne napore, da bi turnir organizirali in izvedli čim kvalitetnejše. Veliko dosedanjih zmagovalcev je nosilcev medalj z evropskih in svetovnih prvenstev. Glede na prijave, ki so v polnem teku, se tudi letos obeta zelo številčna in kvalitetna konkurenca. Organizatorji pričakujejo več kot 600 tekmovalk in tekmovalcev iz 10 držav.

Otvoritev tekmovanja bo ob 9.00 uri. Tekmovanje bo potekalo v katah in športnih borbah v vseh starostnih kategorijah. Prisrčno vas vabimo, da pridete v soboto, 3. decembra, v športno dvorano Polaj v Trbovljah in preživite kakšno urico z nami v športnem vzdušju.

                        Bogdan Simerl
            Predsednik organizacijskega odbora
Oglas

Popularno