nedelja, 14 julija, 2024
HomePredstavljenoNačrtujemo: Območje na Gimnazijski cesti do novih javnih parkirišč in urejenih površin

Načrtujemo: Območje na Gimnazijski cesti do novih javnih parkirišč in urejenih površin

Območje ob Gimnazijski cesti je trenutno prometno neurejeno, saj zaradi pomanjkanja parkirnih površin za okoliške stanovalce, avtomobili zasedajo hodnik za pešce in ostale površine, ki niso namenjene parkiranju. Z namenom, da bi zagotovili več javnih parkirišč, smo začeli z načrtovanjem ureditve tega območja.

Gimnazijska cesta se nahaja v centru Trbovelj, ob glavni prometni povezavi. Z ureditvijo območja bomo lahko zagotovili dodatna parkirna mesta, prav tako pa bomo na novo uredili tudi zeleno površino, ki bo prijazna do naših štirinožnih prijateljev in se bo nahajala med obstoječim asfaltnim igriščem in parkirišči. Hodnik za pešce se bo zamaknil proti novo urejeni zelenici na zahodu, višinska razlika pa se bo premostila s podpornim zidom. Hodnik za pešce se bo nadaljeval do športnega igrišča, na novo bodo urejeni tudi dostopi do zelenice.

Z veseljem predstavljamo vizualizacije ureditve območja ob Gimnazijski cesti, ki bo bistveno izboljšala funkcionalnost in urejenost javnih parkirnih in zelenih površin in ki bo po trenutnih načrtih urejena takoj, bo bodo za to zagotovljena sredstva. Ocenjujemo, da bo to v naslednjem letu oziroma leta 2024.

Oglas

Popularno