četrtek, 20 junija, 2024
HomeKronikaNova namembnost poslovnih prostorov v Hajerju

Nova namembnost poslovnih prostorov v Hajerju

V želji, da bi sledili potrebam lokalnih podjetnikov in jim pomagali pri vzpostavljanju pogojev za odpiranje novih delovnih mest, objavljamo javni poziv za ugotavljanje javnega interesa pri oddaji prostorov na naslovu Ulica Sallaumines 8, v pritličju objekta Hajer. Na podlagi objavljenega poziva, želimo ugotoviti namen potencialnih interesov za zasedbo poslovnih prostorov.

Pritlični prostori objekta Hajer so se do sedaj uporabljal kot gostinski lokal z garderobami in pisarno. Vendar pa bi se ob ustrezni preureditvi lahko uporabljali tudi kot pisarniški poslovni prostori. Zato je Občina Trbovlje že začela s spremembo namembnosti poslovnega prostora v pritličju. Po spremembi namembnosti in primerni preureditvi pritličja ter tudi vhoda, bo objekt ponujal 3 poslovne prostore s skupno 4 pisarnami, in sicer:

  • Prvi poslovni prostor, v velikosti 30,1 m2,  bo ponujal možnost razdelitve prostora v dve pisarni;
  • Drugi poslovni prostor, v velikosti 40,3 m2, bo ponujal možnost razdelitve v 2 poslovna prostora.

K poslovnim prostorom spadajo tudi skupni prostori (čajna kuhinja in sanitarije) ter arhiv. Verjamemo, da bodo pisarniški prostori za podjetnike zanimivi z vidika lokacije, kot tudi stroškov, saj se bodo ti razdelili med več najemnikov.

Pri tem želimo podariti, da zgornje nadstropje objekta Hajer ostaja gostinskega značaja kot doslej. Vse zainteresirane vabimo, da svoje zanimanje za zasedbo poslovnih prostorov na lokaciji Ulica Sallaumines 8 podajo po elektronski pošti na naslov: obcina.trbovlje@trbovlje.si, do 15. 10. 2022.

Povezava do javnega poziva: https://trbovlje.e-obcina.si/objava/678859

Oglas

Popularno