nedelja, 14 julija, 2024
HomePredstavljenoNovost: Wolt je v Trbovljah

Novost: Wolt je v Trbovljah

Priljubljena platforma za dostavo iz restavracij in trgovin je že na voljo Trboveljčanom

Trboveljčani bodo lahko zdaj naročili dostavo iz restavracij prek platforme Wolt. Njena največja prednost je, da omogoča dostavo v 30 minutah, uporabniki pa lahko plačajo s spletno kartico ali z gotovino. Poleg dostave burgerjev, pic, testenin, jedi z žara in sladic bodo uporabniki na Woltu lahko naročili tudi okusne pekovske dobrote. V svoje vrste pa še vedno vabijo vse, ki jih zanima delo dostavljavca.

Priljubljena aplikacija, ki deluje v 25 državah sveta in zdaj že v 19. mestih v Sloveniji, je zdaj na voljo tudi v Trbovljah. Uporabniki lahko na aplikaciji v realnem času spremljajo, kje je njihovo naročilo in kdaj bo prispelo, kar jim omogoča popoln nadzor nad svojim naročilom. Wolt sicer odlikuje eden izmed najboljših dostavnih časov, saj od naročila do dostave v povprečju mine le 30 minut.

Vsem uporabnikom v Trbovljah bo do 5. 7. na voljo brezplačna dostava do 1.5 km.

Trboveljčani lahko izbirajo med 180 jedmi

V Trbovljah bo mogoče naročiti več kot 180 različnih jedi iz restavracij. Vse ljubitelje pic, burgerjev in jedi z žara bodo razveseljevale restavracija Pizzerija Mondial, Pizzeria Kukuca, Okrepčevalnica Futr in T-Burger. Zagotovo bo obisk na Woltu primeren tudi za vsak dan, saj bodo v restavraciji Mala Malca na voljo okusne dnevne malice in kosila ter odlični pekovski izdelki v Pekarni Evropa. Na svoj račun pa bodo prišli tudi vsi ljubitelji slaščic, zanje bo poskrbela Slaščičarna Center. Ponudbo bodo sicer ves čas nadgrajevali in dopolnjevali.

V svoje vrste vabijo dostavljavce Pri Woltu trenutno sodelujejo z več kot 800 aktivnimi tedenskimi dostavljavci v 19 mestih po Sloveniji. Njihovi modri heroji, ki skrbijo za nasmehe lačnih uporabnikov, imajo možnost fleksibilnega dela, kar tudi sami, poleg dobrega zaslužka, ocenjujejo za največjo prednost medsebojnega sodelovanja. Wolt v Trbovljah trenutno načrtuje širitev ekipe dostavljavcev in vse zainteresirane vabi k sodelovanju. Več na: https://wolt.com/sl/couriers.

Oglas

Popularno