ponedeljek, 15 julija, 2024
HomePredstavljenoLetos bo nagrajenih šest zagorskih diplomantov

Letos bo nagrajenih šest zagorskih diplomantov

Občina Zagorje ob Savi je tudi letos objavila javni razpis za dodelitev nagrad diplomantom za uspešno opravljene zaključne naloge dodiplomskega in podiplomskega študija v lanskem letu. Občina že od leta 2010 denarno nagrajuje diplomante za uspešno opravljene zaključne naloge dodiplomskega in podiplomskega študija, katerih vsebina se nanaša na gospodarsko, zgodovinsko, kulturno, geografsko ali kako drugače povezano vsebino z občino Zagorje ob Savi.

Letos je na razpis, ki je potekel 24. februarja 2021, prispelo šest prijav, vse naloge bodo nagrajene. Tokratni nagrajenci so: Blaž Herman za nalogo z naslovom Prenova konstrukcije in optimizacija termo sprožilnika visokonapetostnih varovalk, Jakob Smolič: Uvedba informacijske tehnologije za izboljšanje varnosti pred poplavami v občini Zagorje ob Savi, Patricija Ostrožnik, ki se je v nalogi lotila vpliva podružničnih šol na razvoj podeželja na primeru zasavske statistične regije, Maja Remškar za nalogo Poznavanje pripomočkov za izvajanje ožjih dnevnih aktivnosti med starostniki v občini Zagorje ob Savi, Ema Virant za nalogo z naslovom Hlevi za govedo in načrt novogradnje na kmetiji Razboršek in Maja Odlazek: Odpornosti termično modificiranega lesa invazivnih vrst proti razkroju in navlaževanju.

Nagrajene naloge bodo zainteresiranim občankam in občanom tudi tokrat na ogled v Knjižnici Mileta Klopčiča v Zagorju.


Predhodna novica z dne 28.1.2021

Občina Zagorje bo nagradila svoje diplomante

Občina Zagorje ob Savi je na svoji spletni strani objavila Javni razpis za dodelitev nagrad diplomantom za opravljene zaključne naloge za obdobje od 1. januarja do 31. decembra 2020.

Občina že od leta 2010 denarno nagrajuje diplomante za uspešno opravljene zaključne naloge dodiplomskega in podiplomskega študija, katerih vsebina se nanaša na gospodarsko, zgodovinsko, kulturno, geografsko ali kako drugače povezano vsebino z občino Zagorje ob Savi. Lani je nagradila 5 diplomantov.

Zaključna naloga mora imeti tudi dodano vrednost za poslovne subjekte v občini Zagorje, konkretno uporabno vrednost pri spodbujanju razvoja podjetništva, kmetijstva, turizma, pomeni prispevek k ohranjanju kulturno-zgodovinske dediščine, k oblikovanju oziroma ohranjanju okolja ali pa aktivno spodbuja povezovanje med študenti ter lokalnimi organizacijami, podjetji, in institucijami v občini.

Razpis je odprt do 24. februarja do 10. ure, vse podrobnejše informacije in dodatni pogoji za prijavo, so na voljo na spletni strani Občine Zagorje ob Savi. Nagrajene naloge bodo zainteresiranim občankam in občanom tudi tokrat na ogled v Knjižnici Mileta Klopčiča v Zagorju.

Oglas

Popularno