torek, 16 julija, 2024
HomePredstavljenoOdslej 2 nova Tuš marketa v Trbovljah

Odslej 2 nova Tuš marketa v Trbovljah

V Tušu v Trbovljah prevzeli svoji franšizni prodajalni in ju popolnoma prilagodili sodobnim nakupovalnim pričakovanjem kupcev

Trbovlje, 16. junij – Tuš je odslej v Trbovljah prisoten s kar tremi marketi. Ob priljubljenem in kupcem dobro poznanem Tuš marketu Trbovlje na Trgu revolucije so v svojo mrežo poslovalnic dodali še nekdanji franšizi. Kupce odslej pozdravljajo v Tuš marketu Trbovlje Terezija, ki se ponaša s prenovljeno in razširjeno ponudbo, ter v popolnoma prenovljenem Tuš marketu Trbovlje Polaj. Tako mreža Tuševih trgovin v Sloveniji šteje že 102 maloprodajni poslovalnici.

V Tušu so v Trbovljah prevzeli dve svoji franšizni poslovalnici in tako okrepili prisotnost v tem zasavskem mestu, kjer sicer že vrsto let deluje priljubljeni Tuš market Trbovlje: »Vedno smo odprti za širjenje na strateško zanimive lokacije po Sloveniji, zato smo prepoznali potencial našega dolgoletnega poslovnega partnerja Marketa Špik, ki je vrsto let uspešno vodil franšizna marketa,« razlagajo v Tušu, kjer so prevzeli tudi vse, do sedaj tam zaposlene in svojo mrežo trgovin v Sloveniji povečali na številko 102.

V prvem prevzetem Tuš marketu, poimenovanem Tuš market Trbovlje Terezija, so ob prevzemu dopolnili ponudbo in jo tako še bolj prilagodili pričakovanjem kupcev, saj je bila trgovina lani popolnoma prenovljena. V drugem marketu Tuš market Trbovlje Polaj, ki stoji poleg športne dvorane, pa je do današnje otvoritve potekala obsežnejša prenova: »Zamenjali smo večino obstoječe opremo, izboljšali nakupovalno pot in nadgradili ponudbo, ki smo jo prilagodili vsakodnevnim, priročnim nakupom. Tako želimo izboljšati nakupovalno izkušnjo naših kupcev na tej lokaciji,« pojasnjujejo v Tušu. V obeh marketih so kupcem po novem na voljo tudi vse, dobro poznane Tuševe ugodnosti za kupce, kot so različne akcije, izjemna ponudba v Tuš klubu, nakupi izbranih izdelkov Mojih 10 in aktualni lojalnostni program.

Tuš ima tako od danes v Trbovljah tri markete. Tuš market Trbovlje na Trgu revolucije 28 B je odprt od ponedeljka do petka, od 7. do 20. ure, ob sobotah pa od 7. do 18. ure.  Nova marketa, Tuš market Trbovlje Polaj, Šuštarjeva kolonija 7 B, in Tuš market Trbovlje Terezija, Kolonija 1. maja 10 A, bosta od ponedeljka do petka odprta od 7. do 19. ure, ob  sobotah pa od 7. do 17. ure.

Oglas

Popularno