nedelja, 14 julija, 2024
HomeKronikaSlovesna razglasitev najlepših slovenskih kotičkov

Slovesna razglasitev najlepših slovenskih kotičkov

V sklopu 11. dnevov slovenskega turizma je Turistična zveza Slovenije včeraj tudi uradno razglasila dobitnike priznanj 30. natečaja Moja dežela – lepa in gostoljubna 2021.

V kategoriji srednjih mest je največ spletnih glasov dobilo Zagorje ob Savi, zato so na osrednji slovesnosti v Parku Postojnska jama zagorskemu županu Matjažu Švaganu izročili posebno priznanje »glas ljudstva«. Prireditve se je udeležil tudi podžupan Občine Zagorje ob Savi Mitja Adamlje, ki je zadolžen predvsem za promocijo turizma v zagorski občini.

Kot je med drugim povedal župan, je priznanja vesel, saj to pomeni, da so tako domačini kot obiskovalci prepoznali lepote našega mesta in mu namenili svoj glas, za kar se zahvaljuje vsakemu posebej. »Naša občina ima velik turistični potencial in v prihodnjih letih se bomo še naprej trudili, da ga spodbujamo, ustvarjamo pogoje in urejamo vse tiste kotičke, ki jih že poznamo in tudi tiste, ki so morda za marsikoga še neodkriti. Vsekakor je naš namen, da tudi na tem področju postanemo ena najprepoznavnejših občin,« je še dodal Matjaž Švagan.

Tekst in foto: Občina Zagorje

Oglas

Popularno