nedelja, 14 julija, 2024
HomeKronikaZ vašo pomočjo do laskavega naziva najlepše urejenega mesta

Z vašo pomočjo do laskavega naziva najlepše urejenega mesta

Z veseljem vam sporočamo, da je tudi Trbovlje eno izmed mest, ki sodeluje v državnem natečaju za najlepše urejena mesta v Sloveniji. Ocenjevalna komisija bo v sredo, 25. avgusta, obiskala zasavske občine in se ustavila tudi v Trbovljah. Ogledali si bodo tako urejenost javnih površin (parkirišč, parkov … ) kot tudi podobo zasebnih površin.

Ob tej priložnosti vse občane in občanke vabimo, da se nam pridružite pri urejanju okolice, da bodo Trbovlje na dan ocenjevanja zasijale v najlepši luči.

DCIM\100MEDIA\DJI_0535.JPGPa poglejmo na kakšen način lahko posameznik sodeluje in kaj lahko postori, da bomo bližje zmagi? S preprostimi in z minimalnimi posegi kot so košnja trave, pometanje dvorišča in urejanje vrta, če živite v hiši oziroma pometanje parkirišč in urejanje skupnih površin, če živite v večstanovanjski stavbi.  Prav nobena izboljšava ni premajhna, saj vsaka prispeva svoj delček k skupni podobi našega mesta in boljšemu počutju vseh nas.

Trboveljčani smo že velikokrat pokazali, kaj vse zmoremo, če stopimo skupaj. Prepričani smo, da bomo skupaj Sloveniji pokazali, da smo zeleno in prijazno mesto, usmerjeno v prihodnost.

Pot do zmage pa bo še lažja, če boste na spodnji povezavi oddali svoj glas za Trbovlje, ki se skriva pod zavihkom »srednja mesta«: https://turisticna-zveza.si/spletno-glasovanje/moja-dezela-lepa-in-gostoljubna-spletno-glasovanje-2021/3.

Za vsa vprašanja, dodatne informacije in pobude smo vam z veseljem na voljo po telefonu na številki 051 626 296.

Ob tej priložnosti bi se vsem občankam in občanom želeli zahvaliti, ker tudi med letom lepo urejate vaše površine ter skrbite za ocvetličenost balkonov, vrtov in dvorišč, kar vsako leto ocenjuje tudi Hortikulturno društvo Trbovlje.

Tekst in foto: Občina Trbovlje

Oglas

Popularno