ponedeljek, 15 julija, 2024
HomeZagorje ob SaviRdečemu križu Zagorje denar za letovanje otrok

Rdečemu križu Zagorje denar za letovanje otrok

Zavod za šport Zagorje, društvo Spin in Rdeči križ Zagorje so, v sodelovanju z Občino Zagorje ob Savi, Kolesarskim klubom Zagorska dolina ter društvom Športajmo z Anžetom, sredi prejšnjega tedna v zagorskem Evroparku pripravili 1. dobrodelni zagorski šport fest, na katerem so zbirali denar za letovanje otrok iz šibkejših socialnih okolij na Debelem rtiču.

Denar so zbirali na prireditvi, nato pa je bil do nedelje še odprt namenski račun, kamor so lahko občani nakazali sredstva. Na ta način so zbrali 1.100 evrov, danes pa je župan Občine Zagorje ob Savi Matjaž Švagan, skupaj z organizatorji dogodka, Rdečemu križu Zagorje simbolično predal ček.  

Vsi organizatorji so se tudi soglasno odločili, da bo dogodek postal tradicionalen.

»Še enkrat hvala vsem, ki ste sodelovali in vsem, ki ste po svojim močeh prispevali! Veseli smo, da smo skupaj pričarali kakšen otroški nasmešek več,« dodajajo organizatorji.

—————————————

Predhodna novica z dne, 14.6.2021

Vabljeni na 1. dobrodelni zagorski šport fest

Zavod za šport Zagorje, društvo Spin in Rdeči križ Zagorje v sodelovanju z Občino Zagorje ob Savi, Kolesarskim klubom Zagorska dolina ter društvom Športajmo z Anžetom v sredo, 16. junija, vabijo na 1. dobrodelni zagorski šport fest.

Prireditev se bo začela ob 18. uri v zagorskem Evroparku.

Gre za dobrodelni športni dogodek, kjer bo vsak od udeležencev lahko našel nekaj zase – na voljo bodo vodene skupinske vadbe, vodene vadbe za otroke, delavnice na Pupmptracku, še pred uradnim odprtjem pa bo mogoče preizkusiti gorsko-kolesarsko progo Cilenca. Voden ogled bodo pripravili člani Kolesarskega kluba Zagorska dolina.

Na dogodku bodo zbirali prostovoljne prispevke, ki jih bo mogoče oddati neposredno predstavnikom Rdečega križa Zagorje na treh točkah v parku, zbrana sredstva pa bodo v celoti namenili letošnjemu letovanju otrok iz šibkejših socialnih okolij na Debelem rtiču.

Vsi tisti, ki se dogodka ne morejo udeležiti, bi pa vseeno radi sodelovali, lahko sredstva prispevajo tudi z neposrednim nakazilom. Denar bo Rdeči križ Zagorje zbiral do nedelje.

Oglas

Popularno