ponedeljek, 15 julija, 2024
HomeKronika8 metrski most novoletnih želja in več lučk, kot jih lahko preštejete

8 metrski most novoletnih želja in več lučk, kot jih lahko preštejete

Z iznajdljivostjo in skrbno pripravljenimi detajli smo poskrbeli, da bodo tudi letos Trbovlje zasijale v decembrskemu vzdušju. Verjamemo v to, da mora najlepši mesec leta ostati čaroben in brezskrben.

Kaj smo pripravili za vas? V Pravljični vasici vasbodo pozdravili Trije prašički, Sneguljčica ter Janko in Metka. Pravljične dežele si ne moremo predstavljati brez prikupne Pepelkine kočije, kočije z jelenčki, družine snežakov, princa in princese. Svoje sanje boste lahko podoživeli na klopci sanj in si pod zvezdno kupolo zaželeli prav vse.Kajti vse sanje se lahko uresničijo, pravijo.

V takšni pravljični deželi pa seveda ne sme manjkati Most novoletnih želja. In ker je želja ponavadi več, bo naš most ravno dovolj dolg, da si boste s sprehodom čezenj lahko zaželeli tiste najpomembnejše.

Čarobno vzdušje bo ponovno pričaralo več kot 10 kilometrov lučk. V Mestnem parku bomo lučke prižgali 3. decembra, ob 17. uri, prižig pa bomo prenašali v živo preko Facebooka občine. Pravljična dežela bo tako kot vsako leto razveseljevalanaše najmlajše, v duhu čarobnosti pa se boste lahko izgubili tudi tisti malce starejši. In ne pozabite na nabiralnik dedka Mraza, ki bo krasil vhod pravljične vasice. Če mu napišite pismo, zagotovo prejmete odgovor. Ob koncu decembra bomo za naše najmlajše pripravili srečanje z Dedkom Mrazom in ogled gledališke predstave, malce večji nadobudneži pa si bodo po pozdravu Dedka Mraza lahko ogledali kino predstavo. Dogodka bosta seveda brezplačna in bosta izvedena v kolikor bodo to dopuščale razmere. Načrtovali smo tudi koncert na prostem, a smo ga bili zaradi trenutnih razmer primorani odpovedati.

Oglas

Popularno