nedelja, 14 julija, 2024
HomePredstavljenoNa most športnih junakov Trbovelj bomo zapisali novo ime

Na most športnih junakov Trbovelj bomo zapisali novo ime

Prvo obletnico odprtja Športnega parka Ledenica bomo obeležili z dogodkom Mlada olimpijada na Ledenici, v sklopu katerega bomo odkrili tudi novo ploščo na Mostu športnih junakov Trbovelj.

Na prvi plošči, ki je bila razkrita ob odprtju Ledenice, se ponosno blešči ime Nike Barič, najboljše slovenske košarkarice vseh časov. Niki pa se bo na Mostu športnih junakov pridružil Uroš Stoklas, ultramaratonski kolesar in profesionalni kegljač, ki se je letos v Guinnessovo knjigo rekordov vpisal s 24-urnim neprekinjenim kegljanjem.

Občina Trbovlje in Zavod za mladino in šport Trbovlje vabita športne navdušence vseh generacij, družine in mlade na Ledenico v petek, 16. septembra, med 16. in 19. uro. Spoznali bomo Guinnessovega rekorderja Uroša Stoklasa, razkrili njegovo ploščo na Mostu športnih junakov in se naučili osnov kegljanja. Otroci se bodo lahko preizkusili v balvanskem plezanju, šoli športa, poskrbljeno pa bo tudi za mladinski in glasbeni program. Prijazno vas vabimo, da petkovo popoldne v duhu športa preživite na Ledenici in obenem podprete uspeh našega športnika Uroša Stoklasa.

Oglas

Popularno