sobota, 22 junija, 2024
HomeTrbovljeNova priložnost za pridobivanje dragocenih izkušenj

Nova priložnost za pridobivanje dragocenih izkušenj

Občina Trbovlje že več let mladim omogoča pridobivanje dragocenih izkušenj za lažji vstop na trg dela. S tem namenom je Občina Trbovlje objavila kar dve prosti delovni mesti za pripravnika, in sicer za dva pripravnika v Oddelku za premoženjske zadeve.  

Kandidati za pripravnika (strokovnega sodelavca VII/1 v Oddelku za premoženjske zadeve) morajo imeti zaključeno ustrezno izobrazbo smeri PRAVO ali smeri GRADBENIŠTVO, ARHITEKTURA, URBANIZEM.Kdo sploh je pripravnik? To je oseba, ki nima ustreznih delovnih izkušenj in prvič sklene pogodbo o zaposlitvi, ustrezno stopnji njene izobrazbe. Pripravnik pa je lahko tudi oseba, ki je bila predhodno zaposlena, vendar še ni končala pripravniške dobe oziroma si ni pridobila dovolj ustreznih delovnih izkušenj, za zasedbo delovnega mesta, ustreznega njeni izobrazbi.

S pripravnikom bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas 8 mesecev, pripravnik bo prejemal plačo, upravičen je tudi do plačila malice in potnih stroškov ter sorazmernega deleža letnega regresa in dopusta.

Več informacij o prostih pripravniških delovnih mestih in pogojih prijave, skupaj s prijavnim obrazcem najdete na spletni strani Občine Trbovlje, na povezavi:

https://www.trbovlje.si/objava/406564

https://www.trbovlje.si/objava/406559

Rok za prijavo je 17. 4. 2021.

Oglas

Popularno