torek, 16 julija, 2024
HomeIntervjuPogovor o Medijskih toplicah in Cilenci

Pogovor o Medijskih toplicah in Cilenci

Zaradi velikega zanimanja ob februarskem klepetu župana Občine Zagorje ob Savi Matjaža Švagana z občankami in občani preko Zoom-a, bo prvi mož zagorske občine svojim občankam in občanom za vprašanja znova na voljo v četrtek, 4. marca, ob 18. uri na Zoom povezavi:
https://us02web.zoom.us/j/84313889153?pwd=T1B3ZzY0eDZoOW5hQldRbEtNeFhPdz09. Tokrat bo beseda tekla predvsem o turizmu v občini Zagorje, saj je župan k sodelovanju povabil tudi novega lastnika Medijskih toplic Marjana Krajnca, ki bo predstavil načrte v zvezi s kupljenim objektom, in Andraža Gruma iz Kolesarskega kluba Zagorska dolina, ki bo predstavil gorsko-kolesarski park Cilenca Trails.

Zainteresirani občani in občanke se lahko priključite pogovoru, vprašanja za vse tri sodelujoče pa lahko pošljete tudi že prej in sicer do četrtka, 4. marca, do 12. ure na mail: pr@zagorje.si

Seveda pa boste lahko v pogovoru sodelovali tudi v živo.                               

Vabimo vse, ki vas zanimajo načrti v zvezi z Medijskimi toplicami, kolesarstvom in ostalimi temami, ki se nanašajo na turistično ponudbo zagorske doline, da se nam pridružite na aplikaciji Zoom.

Oglas

Popularno