nedelja, 14 julija, 2024
HomePredstavljenoProdaja kareja v EPC Zagorje

Prodaja kareja v EPC Zagorje

Občina Zagorje ob Savi je v drugi polovici lanskega leta zaključila urejanje Ekonomsko poslovne cone (EPC), ki stoji v neposredni bližini Evroparka v Zagorju. Uredili so gospodarsko javno infrastrukturo na območju cone, ki bo mikro, malim in srednjim podjetjem omogočala ustrezne pogoje za delo. Občina Zagorje je uspela že pred urejanjem prodati štiri od petih karejev. Za nakup so se odločila domača podjetja, ki so prepoznala dobro priložnost za delo v domači občini.

Podjetja, ki so kupila zemljišča za gradnjo, so: Sepro G Gradnja in vzdrževanje objektov d. o. o., Hilman, elektro in strojne inštalacije d. o. o. in podjetje Gobovc, kovinostrugarstvo in izdelava inoks ograjnih sistemov, d. o. o. z Izlak, ki je kupilo dva kareja.

Zadnji kare bo Občina Zagorje ob Savi prodala na javni dražbi, ki bo 13. aprila ob 13. uri v sejni sobi Občine Zagorje ob Savi. Kare oblikujejo tri parcele v izmeri 811 kvadratnih metrov, 200 kvadratnih metrov in 127 kvadratnih metrov. Komunalno opremljena zemljišča se prodajajo kot celota in so namenjena za obrtne, proizvodne in poslovne dejavnosti. Izklicna cena za nepremičnine znaša 45.520 evrov, vse podrobnejše informacije o poteku dražbe in plačilu varščine pa so objavljene na spletni strani Občine Zagorje ob Savi na povezavi: https://www.zagorje.si/razpis/611091.

Oglas

Popularno