torek, 16 julija, 2024
HomeHrastnikPumptrack Hrastnik: navdušenje med velikimi in malimi športniki

Pumptrack Hrastnik: navdušenje med velikimi in malimi športniki

V četrtek, 7. decembra, se je v Hrastniku odvila nepozabna športna prireditev – otvoritev Pumptrack proge Hrastnik, ki je privabila širok krog kolesarskih, rolkarskih in drugih športnih navdušencev in bila zaznamovana z odličnimi odzivi profesionalcev kot tudi najmlajših začetnikov.

Proga Pumptrack Hrastnik je včeraj postala pravo zbirališče športnega entuziazma, kjer so se lahko preizkusili tako izkušeni profesionalci kot tudi tisti, ki šele začenjajo svojo športno pot. Prav posebno vzdušje je bilo opaziti med “starimi mački” oziroma penzionisti, kot so se sami poimenovali, ter našimi najmlajšimi, ki so se na progo podali s pomožnimi koleščki. Vzponi in padci so bili spremljani s smehom, vzpodbujanjem in vzajemnim spoštovanjem med generacijami.


Župan Občine Hrastnik je na otvoritvi ponosno naznanil: “Pumptrack Hrastnik ni le športna proga, ampak prostor, kjer se srečujejo ljudje vseh starosti in športnih izkušenj. Bistvo Pumptrack-a je aktivno preživljanje prostega časa in gradnja proaktivne skupnosti,” nato pa se je še sam z velikim navdušenjem podal na testno vožnjo po progi.
Proga je razkrila velik potencial za razvoj v priljubljenega središča športnih dogodkov in skupnostnega povezovanja. Organizatorji načrtujemo številne prihodnje dejavnosti in tekmovanja ter se veselimo, da bomo lahko še naprej spodbujali ljubezen do gibanja, športa in povezovanja v lokalni skupnosti.

Oglas

Popularno