ponedeljek, 15 julija, 2024
HomePredstavljenoTrbovlje po poti turizma tudi z novo spletno stranjo za obiskovalce

Trbovlje po poti turizma tudi z novo spletno stranjo za obiskovalce

Zaživela je spletna stran Visit Trbovlje, ki nudi vse pomembne informacije. S tem so Trbovlje stopile na zemljevid turističnih krajev, ki obiskovalcem na enem mestu – spletni strani – ponujajo zbrane vse dejavnosti, znamenitosti, športne aktivnosti in ostale pomembne informacije.

Trbovlje so mesto, ki ponujajo marsikatero doživetje, edinstvene kulinarične ali kulturne aktivnosti ter številne kulturno-industrijske značilnosti. Z vzpostavitvijo turistične spletne strani želimo turistično ponudbo zbrati na enem mestu in vsem potencialnim obiskovalcem Trbovelj ponuditi aktivnosti in dejavnosti, s katerimi se bo obisk našega mesta vsakomur vtisnil v spomin. Najpomembnejše pri novo narejeni spletni strani pa je, da so vsi pomembni podatki, ki jih obiskovalec potrebuje, dostopni na enem mestu.

Od avgusta 2018 ko je Občina Trbovlje začela z vodenjem projekta Revitalizacija mest industrijske dediščine za preboj kulturnega turizma v Trbovljah, Slovenski Bistrici, Labinu in na Reki so se v našem mestu vzpostavila privlačna doživetja in tusristične točke. Prav ta doživetja in točke so sedaj zaživele še na novi spletni strani. Poleg tega pa smo zajeli še druge trboveljske posebnosti, kot so pestre športne aktivnosti, kulinarične dobrote, ter kulturne in naravne znamenitosti.
Na spletni strani Visit Trbovlje lahko obiskovalci izvedo kaj več glede zgodovine našega mesta, dobijo navodila kako do nas priti, lahko pa si bodo (ko se zopet vrnemo v normalo) v zavihku »dogodki« ogledali pestro dogajanje v Trbovljah.  

Poleg spletne strani, smo vzpostavili še istoimenski Instagram in Facebook profil, s katerima gradimo skupnost sledilcev, ki jih želimo navdihovati z lepotami Trbovelj.

Trenutno potovanja niso mogoča, toda ravno sedaj želimo obiskovalce spodbuditi, da se spoznajo z našo ponudbo in nas obiščejo, ko bo to le mogoče. Verjamemo, da je lahko obisk Trbovelj zanimiv za prav vsakega obiskovalca.
Srečno in dobrodošli v Trbovljah!

Spletna stran bo v kratkem zaživela tudi v angleškem jeziku in bo predstavljala odlično pomoč za načrtovanje aktivnosti tudi za tuje turiste.

Vabljeni, da si ogledate naše posebnosti na novi spletni strani www.visittrbovlje.si.

Instagram profil: @visit_trbovlje Facebook profil: @visittrbovlje

Oglas

Popularno