ponedeljek, 15 julija, 2024
HomeKronikaTuristična spletna stran Občine Zagorje ob Savi

Turistična spletna stran Občine Zagorje ob Savi

Od včeraj, 4. aprila 2022, ima Občina Zagorje ob Savi novo spletno stran, ki je namenjena predstavitvi in promociji turizma v zagorski dolini. Obiskovalci občine Zagorje lahko odslej na enem mestu najdejo predloge, kaj lahko počnejo in kaj vse si lahko ogledajo, če obiščejo naše kraje, kje lahko prespijo, kje jim bodo postregli odlično hrano, kaj lahko doživijo.

Predstavljeni so tradicionalni dogodki, ki jih organizirajo različna društva in organizacije in so zanimivi ne le za domačine, ampak tudi za obiskovalce od drugod. Objavljen je sprotni koledar dogodkov, predvsem pa so na enem mestu zbrane pohodniške in kolesarske poti.

»Nova spletna stan je eden od nadaljnjih korakov pri popularizaciji turizma v naši občini. Morda se, dokler se nismo sprehodili po njej, tudi sami nismo v celoti zavedali, koliko vsega ponuja naša občina. Ko jo bodo obiskovalci odprli, se bodo lahko sami prepričali, da jim v zagorski dolini zagotovo ne bo dolgčas. Vsekakor ne bo nikomur žal, da nas je obiskal, saj lahko slehernemu turistu ponudimo zelo veliko,« je ob tem povedal župan Občine Zagorje ob Savi Matjaž Švagan.

Spletno stran, ki je dostopna na povezavi https://ticzagorjeobsavi.e-obcina.si/, bomo nadgradili tudi z angleško in nemško različico.

Oglas

Popularno