torek, 16 julija, 2024
HomeKronikaZaključek prenove ceste pokopališče – Brin

Zaključek prenove ceste pokopališče – Brin

V tem tednu so se zaključila dela obnove cestnega odseka od pokopališča do gostilne Brin. V sklopu del, se je med drugim uredilo odvodnjavanje, zamenjal se je tampon v globini 50 cm, uredila se je asfaltna prevleka, med parkiriščem in potokom pa se je uredilo še nekaj dodatnih parkirišč.


Predhodna novica z dne 23.3.2021

Dela med pokopališčem in Gostiščem Brin potekajo po načrtu

Na odseku lokalne ceste med pokopališčem in Gostiščem Brin Občina ureja prej zelo dotrajano cesto. Dela rekonstrukcije cestnega odseka potekajo po načrtu in bodo zaključena predvidoma do konca maja 2021.

Investicija vredna približno 120.000 evrov obsega zamenjavo tampona v debelini 50 cm, odvodnjavanje, zagotovitev nekaj dodatnih parkirnih mest med potokom in cesto, ureditev asfaltne prevleke ter izvedbe kabelske kanalizacije za potrebe TK voda, ki trenutno poteka po zraku.

————————————–

Predhodna novica z dne 3.3.2021

Začetek investicije prenove cestnega odseka pokopališče – Gostišče Brin

Občina Trbovlje bo v prihodnjih dneh začela z obnovitvenimi deli lokalne ceste na odseku pokopališče Gabrsko – Gostišče Brin, v dolžini 350 metrov. V sklopu investicije se bo zamenjal tampon v debelini 50 cm, uredilo se bo odvodnjavanje, na celotnem odseku pa se bo uredila tudi asfaltna prevleka ter se zagotovilo nekaj dodatnih parkirnih mest med potokom in cesto. Poleg ureditve cestnega odseka se bo ozemljil tudi telekomunikacijski vod. Celotna investicija je vredna približno 120.000 evrov.

Občina Trbovlje tako nadaljuje z urejanjem dotrajanih cestnih odsekov, tudi izven mestnega centra.

Zaradi rekonstrukcije lokalne ceste, na odseku pokopališče – Gostišče Brin bo predvidoma od petka, 5. marca 2021, do 31. maja 2021 veljala delna in občasna popolna zapora lokalne ceste LC 423311 (Gabrsko – Brložnik). V času del, ko bo vzpostavljena popolna zapora, bo obvoz ustrezno označen s prometnimi znaki. Dela bodo označena z ustrezno prometno signalizacijo.

Občanom se zahvaljujemo za razumevanje.

Oglas

Popularno